Termékek Menü

VAC az elektromos fültisztító

VAC az elektromos fültisztító Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
3.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

VAC elektromos fültisztító akcióban

 
 
Önnel is előfordult már, hogy fültisztítás közben fájdalmat okozott magának? Végre itt egy kényelmes, gyengéd, kíméletes megoldás a fül fürdés utáni tisztítására és szárítására! Veszély és kockázat nélkül!


Bemutatjuk a Vac elektromos fültisztító készüléket!

A Vac titka, hogy a finoman működő elektromos motor gyengéd, kíméletes szívóhatást hoz létre, így könnyedén eltávolíthatja a fülből a lerakódást és a folyadékot is. Mindezt kellemes módon, fájdalom nélkül, az egész család egészségéért! Még a gyerekek is imádni fogják!

Egyszerű, praktikus
Az elektromos fültisztító használata rendkívül egyszerű: illessze a puha szilikonfejet a Vac-ra, kapcsolja be a készüléket, a többi már megy is magától. Biztonsági toldattal szerelhető fel, így biztosítva, hogy a szilikonfej ne hatolhasson a fülben túl mélyre.

Csendes, könnyen tisztítható
A készülék használat közben csendes, szinte alig észrevehető, tisztítása is gyerekjáték.  Csavarja le a tartályt, öblítse ki meleg vízzel – és száradás után újra használható!

Beépített otoszkóp lámpával!
A fülben megragadt víz és egyéb szennyeződéséket szabad szemmel nehezen lehet észrevenni, de a Vac fültisztító készüléket ellátták egy rendkívül praktikus kiegészítővel, egy beépített otoszkóp lámpával. A beépített lámpának köszönhetően könynedén megtalálja az eltávolítani kívánt szennyeződéseket.

Akció, ajándék szilikonfejek!
Amennyiben megrendeli a páratlan Vac fültitsztító készüléket ajándékba küldünk Önnek 8 különböző színű szilikonfejet, valamint egy a Vac-hoz készült speciális tisztítófejet.

  • gyengéd és kíméletes szívóhatás
  • a fülből a lerakódást és a folyadékot is eltávolíthatja
  • használata egyszerű
  • használat közben csendes
  • könnyen tisztítható