Termékek Menü

Univerzális Furminátor Kutyák és Macskák Részére

Univerzális Furminátor Kutyák és Macskák Részére Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A szabadalmaztatott furminátor hivatásos fésű, a hulló szőr fésülésére, kutyákra, macskákra, lovakra, és más háziállatokra. Csökkenti a szőhullást, több mint 90%. Tervezetével alkalmas, mind hosszú szőrű, és rövid szőrű fajták esetében is. Könnyen eltávolíthatja az aljszőrzetet, és a laza szőrszálakat. A fésű nem vágja, és nem károsítja a szőrt. Nagyobb hatékonyságot biztosít, mint a többi kefe, vagy fésű. A macskáknál segít csökkenteni az allergiás reakciókat. Kevesebb az allergén.
A furminátor kefe, eltávolítja a régi szőrt, és az aljszőrzetet. Nem vágja, és nem károsítja a szőrt, hatékonyan kefél, elősegíti az egészségesebb bőrt, és az állatok fényes szőrzetét. Csökkenti az allergéneket, ahol az állat él.
Használat előtt bizonyosodjon meg róla, hogy a szőr tiszta legyen, teljesen száraz, és borzoltalan. Használja óvatosan az állat testének érzékenyebb területein!

Tulajdonságai:

- A fésűfogak szilárd, rozsdamentes acélból készültek.
- Rendszeres használatával 90%-al csökkenti a szőrhullást.
- A különleges fogaknak köszönhetően eltávolítja a szőraljzatot (a szőr alsó rétegét) és a laza szőrzetet, anélkül, hogy károsítaná a felső szőrréteget.
- Hosszú- és rövidszőrű állatoknál egyaránt használható.
- Az antibakteriális műanyag csökkenti a baktériumok és kórokozók szaporodását.