Termékek Menü
0

Night Glass a mindent látó szemüveg.

Night Glass a mindent látó szemüveg. Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
3.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Életmentő éjjellátó szemüveg most néhány napig féláron! 

 

✓esőben ✓ködben/hóban ✓alkonyatkor ✓éjszaka

Vezetéshez, olvasáshoz és minden olyan helyzetben ahol fontos az éles látás ezáltal a szemfáradási idő jelentősen kitolható

Éleslátás = biztonság

Élvezze a tisztább és nagyobb kontrasztú látást éjszaka és gyenge fényben is! Az autóvezetők számára a speciális éjjellátó szemüveg egy teljesen új látásminőséget jelent, különösen éjszaka. Azok, akik ilyen lencsét viselnek, sokkal tisztábban és élesebben látnak rossz fényviszonyok esetén, valamint a kontrasztokat és színeket is intenzívebben észlelik. Jobb látás éjszaka és gyenge fényben,

Amikor szemünket éjszaka fény éri, akkor a csillogások és fényhatások gyakori interferenciát okoznak.
Az éjjellátó szemüveg nagymértékben csökkenti ezeket a hatásokat – a fokozott éjszakai biztonságért.


 
Baleset megelőzés

Ha egy pillantást vetünk az autóbalesetek statisztikájára, akkor a következő derül ki: bár csak az autók 20%-a közlekedik sötétben a közutakon, az összes súlyos baleset 40%-a éjszaka következik be (Forrás: Statisztikai Hivatal).

 

Következésképpen a közlekedési baleset veszélye éjszaka a legnagyobb: a fényszóródás, csillogás, tükörképek, korlátozott látás, alacsony kontraszt és általában kedvezőtlen látásviszonyok zavarják és fárasztják a szemet és az emberi érzékelést.

 

Ezek a zavaró tényezők azonban nem csupán a balesetveszélyt növelik, hanem negatív hatással vannak azoknak az embereknek az életminőségére is, akiknek együtt kell élniük azokkal. Csökkent képességűnek és bizonytalannak érzik magukat, nehezen tudnak éjszaka vezetni és este kevésbé szeretnek szabadtéri programokon részt venni, azokban az időszakokban, amikor a nappalok rövidebbek.

 

Melyek az előnyei?

Ön hamar fel fogja ismerni az optimalizált lencsék előnyeit, amikor felfedezi, mennyivel jobban lát éjszaka és szürkületben, vagyis a nap azon szakaszaiban, amikor szemének nagyon kevés fény mellett vagy természetes fény hiányában kell felismernie embereket, tárgyakat és a környezetet. Minden látásproblémára rendkívül negatív a hatása a kedvezőtlen látási körülményeknek, melyet ráadásul a nappali használatra készült szemüveglencsék nem korrigálnak. Az éjszakai mesterséges fényforrások (pl. utcai lámpák, illetve a sofőr felé közeledő járművek fényszórói) által előidézett kiegészítő vakító hatásokkal és fényszóródásokkal kombinálva, mindezen körülmények problémát és stresszt jelentenek szemünknek. Ennek következtében szemünk gyorsan elfárad, ami különösen akkor veszélyes, ha éjszaka kell vezetnünk. Az éjjellátó szemüveg precíziós lencséi azonban a nappali látást is képesek javítani. Ön abszolút tiszta és végtelenül precíz, tökéletes kontrasztokat és még briliánsabb színeket élvezhet ezeknek a lencséknek köszönhetően.

 • Tisztább, élesebb, kényelmesebb látás
 • Jobb színlátás
 • Jobb kontraszt
 • Jobb látás éjszaka és gyenge fényben
 • javítja látást a ködben, alkonyatkor, esőben vagy éjszaka 
 • UV-szűrővel véd a napsütéstől
 • védi a szemet oldali szögekből 
 • univerzális méret
 • modern design 
 • nőknek és férfiaknak
 • szín: sárga
 • stílus: aviator 
 • elegáns fekete keret
 

Kicsit bővebben

Hasonló szemüvegeket korábban a katódsugárcsöves monitorok használatához találták ki. 


Akkoriban ugyanis több órán keresztül nézve egy 60Hz-en villogó monitor még fárasztó volt a szemnek: ezen a sárgított lencsén keresztül a pupilla jobban zár, szűr, így a szembe jutó fény sem zavaró már annyira hosszú távon keresztül. Ehhez hasonló jelenség miatt lehet autóvezetésnél is használni, mivel éjjel a sötétben a pupilla - fordítva működve - jobban nyit, tágul, ezért a szembe jutó reflektorok fénye vakíthat. Ezzel a szemüveggel az éjszakai vezetésnél a szembe jövő autók fénye nem lesz vakító és nem lesz fárasztó a sötétben való vezetés.

 

Védi a szemet az elvakítástól és a zavaró fényhatásoktól. 

Ideális erős szembejövő forgalom esetén, vagy sok reklám- és utcai világításnál.

Kellemesebb, biztonságosabb és kevésbé fárasztó vezetés. 

Megkönnyíti az éjszakai és ködben történő vezetést.

Használhatja télen-nyáron. 

A lencsék egy speciális anyagból készültek, ami megnöveli a kontrasztot, ezáltal biztonságosabbá téve az éjszakai és ködben történő vezetést. Nemcsak hasznos, de jól is néz ki. Csekély súly, német minőség. Egyszerűen vegye fel és biztosítsa a kristálytiszta nézetet bárhol is van, és a minden időjárási körülmények között!