Termékek Menü

MAGIC MESH mágneses szúnyogháló.

MAGIC MESH mágneses szúnyogháló. Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
1.990 Ft
Kapható választék:
Szín:
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

A jó idővel hamarosan a szúnyogok és a legyek is megérkeznek. 

 

Készülj fel időben mert szezonban már mindenhol csak a készlethiányt tapasztalod!

 

A nyárral csak az az egy baj, hogy vele együtt megérkeznek a legyek és az egyéb rovarok! Nincs annál idegesítőbb, mint amikor folyton őket kell hessegetni. Sokan félünk is tőlük, az emberek nagy része pedig allergiás a rovarcsípésekre. Nos, a Buzz Off mágneses szúnyoghálóval Ön biztos lehet benne, hogy azösszes szúnyog, rovar és légy kint fog maradni, ott, ahová tartoznak.

Érintés nélkül tud áthaladni rajta!

Az a nagyszerű ebben a szúnyogriasztó ajtóban, hogy valójában nem ajtó, hanem egy hálószerű függöny, amely szétválik, amikor Ön keresztülhalad rajta. 18 mágnes van belevarrva, ezért valahányszor valaki átmegy rajta, a függöny szépen visszahull a helyére és lezárja az ajtónyílást. Maga a háló olyan finom, hogy még a legkisebb rovarok és legyek sem tudnak áthatolni rajta. Ennek ellenére környezetbarát és nem bántja a rovarokat.

Zajmentes és mindig zárva van

Mivel ez egy hálófüggöny, nem pedig lengőajtó, nem fogja megijeszteni a hagyományos hálós ajtó becsapódása. A háló simán és csendesen siklik vissza a helyére és nem kell a gyerekeket se ostorozni, hogy csukják be az ajtót maguk után, valahányszor ki-be rohannak a házból.

Könnyen felszerelhető, szerszámok és károkozás nélkül

A hálós ajtó 100 cm széles ajtókeretre könnyen felszerelhető és nem okoz kárt az ajtókeretben. Valójában olyan egyszerű a felhelyezése, hogy könnyedén magával viheti a nyaralásra, vagy elteheti télire, amikor nincsen rá szükség.

Méret 210cmx100cm