Termékek Menü
0

Gulyás bogrács 8 l-es

Gulyás bogrács 8 l-es Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Blaumann BL-1062, rozsdamentes bogrács, 8 literes

Blaumann BL-1062, rozsdamentes bogrács, 8 literes űrtartalommal, 1.2 mm oldalvastagsággal. Halászlé, gulyás, slambuc? Más ötlete van a szabadtéri főzéshez? Családot, vendégeket elkápráztathat, ha ebben a bográcsban készül az étel. Persze nem csak otthon a kertben, vagy szabadtéri programok alkalmával közkedvelt a bográcsban készíteni a halászlét, gulyás levest, vagy bármilyen más húsos, vagy akár húsmentes ételt. Előszeretettel fogadják a vendégek is éttermekben, csárdákban, egyéb vendéglátóipari egységekben is a bográcsban készült, esetleg bográcsokban is tálalt ételeket. 

A konyhai tűzhelyen ugyanazok az egytálételek elkészíthetőek, mint a bográcsban, azonban a bográcsban készült ételek íze nem hasonlítható össze a konyhában készültekével. Valamint a bográcsos ételek készítéséhez olyan közösségi tevékenységek kapcsolódhatnak (favágás, alapanyagok összekészítése), amelyben az egész család, vagy a baráti kör is részt vehet.

A bográcsnak fontos gasztronómiai szerepe van, hiszen a hagyományos magyar konyha jellegzetes ételei készíthetők el benne, egyszerre több személyre, s ezen felül rendkívüli társaság-összakovácsoló a hatása.

Milyen tűzifát használjunk? Ha keményfát használunk a bográcsban készült étel elkészítéséhez, akkor az étel a használt tűzifa fajtájától függő, jellegzetes füstös ízt kap. Legtöbben az akácfát javasolják tűzifának a bográcsos étel elkészítéséhez.

8 literes bogrács 
Anyaga: Rozsdamentes
vastagsága: 1,2 mm
Színe: Fényes (Magas minöségű) 

√ TÁLALHATÓ: ÉTTERMEKBEN, CSÁRDÁKON, OTTHON, KERTI BULIKON, PIKNIKEZÉSKOR ÉS CSALÁDI KIRÁNDULÁSON IS!
√ FŐZHETŐ: HALÁSZLÉ, GÚLYÁSLEVES, BABLEVES & TÖBB…!
√ SZEGECSELT FOGANTYÚK - BÍZTONSÁGOS A HASZNÁLATA!
√ HOSSZÚ TÁVÚ ÉLETTARTAM!
√ INDUKCÍÓ FŐZŐLAPRA IS HASZNÁLHATÓ!
√ MOSÓGATÓGÉPBEN MOSHATÓ - KÖNNYŰ TISZTÍTÁS!