Termékek Menü
0

Clear View éjszakai nappali vezetéshez.

Clear View éjszakai nappali vezetéshez. Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Clear View – napellenzőre csatolható látásjavító éjszakai és nappali vezetéshez

 

Minden időjárási és fényviszony mellett könnyebbé és biztonságosabbá teszi az autóvezetést! A Clear View night & day az Ön autójának napellenzőjére csatolható, akrilból készült panel, ami speciális színezésének köszönhetően tompítja az erős fényt és a napsugarak erejét.  

Éjszaka hatékonyan és biztonságosan csökkenti az vakító fényszórókat, nappal pedig a napfény zavaró ragyogását. Emellett esőben, hóban és ködös időben is segít jobban látni. 

 

A Clear View  mind a kora reggeli órákban, mind délután, mind pedig éjszaka is megfelelő.

2 napellenző az 1-ben: a szürke panel nappal, a sárga pedig éjszaka segít

Minden típusú autó napellenzőjére csatlakoztatható

Felszerelése gyors és egyszerű, nem kellenek hozzá szerszámok.

Remek választás azoknak a szemüvegeseknek, akik nem hordhatnak napszemüveget

A repülőknél használt technológia már az autókban is elérhető 

Autójának napellenzője nem fogja többé kitakarni az utat.

 

A Clear View Night a szembejövő autók erős fényszórójának fényét is tompítja. Remek segítséget jelent emellett akkor, ha esőben, ködben vagy hóesésben kell vezetni, mivel az autón kívüli világot láthatóbbá teszi. A Clear View elfelejteti Önnel a vakító fény okozta bosszúságot!

             
Élvezze a napfényt hunyorgás nélkül   Vezessen biztonságban éjszaka is   Ne engedje, hogy a zavaró fények elvegyék a kedvét a vezetéstől   Lásson többet sűrű ködben is

Csak csatolja autója napellenzőjére, és már indulhat is

A Clear View day & night praktikussága egyszerű felszerelhetőségében is megmutatkozik. Miután a napellenzőre csatolta, csak hajtsa le a szürke vagy sárga panelt.

   

Biztonságos vezetés ellenfényben is!

Egy szép, napsütéses napon vezetni kellemes, de ha a Nap szemből éppen a szemünkbe süt, az bizony bosszantó tud lenni. A gépjárművekben található, hagyományos napellenzők nem mindig képesek blokkolni a zavaró napsugarakat, ha pedig mégis megteszik, jellemzően kitakarják a látóteret.

A Clear View használatával megelőzheti a hirtelen fékezéseket, és időben észreveszi a kikerülendő akadályokat. Ez a bámulatosan kényelmes, le- és felhajtható napellenző egy másodperc alatt megszünteti a fény vakítását.

   
   

A Clear View az autó napellenzőjére kapcsolva gondoskodik a zavartalan látásról

Ön szabadon koncentrálhat a vezetésre, a Clear View tompítja az éles fényt és a vakító napsugárzást. Hatása azonnali, segítségével erős napfénynél is tisztábban ki lehet látni a szélvédőn, de rossz idő esetén esős, ködös, havas időben is tökéletesen hatékony.

Csak csatolja fel autója szélvédőjére, és már élvezheti is a zavartalanul látható utat.

Végre jobban láthat, bárhová is megy

A Clear View egy nagyfelbontású, nagyon könnyű, átlátszó akrillemezből készült, melynek bevonata eredményesen tompítja az erős fényt, a ragyogást és a vakító napsugarakat.

Még a reggeli napsütésben is hatékony, amikor szinte lehetetlen teljesen nyitva tartani a szemünket, és a napfény kiváltotta hunyorgás miatt látóterünk leszűkül. A Clear View mindig kéznél van, és segít Önnek tisztán látni.