Termékek Menü
0

BerlingerHaus Dupla grill serpenyő 29,5x22x6,5cm, AC, MRB, Granit Diamond Line

BerlingerHaus Dupla grill serpenyő 29,5x22x6,5cm, AC, MRB, Granit Diamond Line Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
12.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1144-2, dupla grill serpenyő, dupla indukciós talppal, 3 réteg márvány bevonat

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1144-2, dupla grill serpenyő, dupla indukciós talppal, 3 réteg márvány bevonat. Forgasd a serpenyőt, ne a tartalmát!

Öntött alumíniumból készült edény, tapadásmentes, antibakteriális belső felülettel.. A Granit Diamond Line termékcsalád tagja. 

Ennek a különleges grill serpenyőnek MINDKÉT TALPA HASZNÁLHATÓ INDUKCIÓS LAPON! Ennek a serpenyőnek a használatával egyenletesen süthető az étel úgy, hogy azt nem kell külön-külön forgatni benne. A serpenyőbe helyezett ételre rácsukjuk a serpenyő másik oldalát, mely mágnesesen záródik, ezútán a tűzhelyen (gáz, elektromos, indukciós, halogén, kerámia...) sütés közben már csak a serpenyőt kell forgatni.

Jó konyha csak jó eszközökkel létezhet!  A cégünk által kínált, kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült edények mutatósak és rendkívül előnyösek is. Az edény bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Az edény fogása, súlyelosztása kiváló. A márvány bevonatú edények könnyen tisztíthatóak, így kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is spórolhatunk! De természetesen mosogató géppel is gondoskodhatunk az edény tisztaságáról.

Kadmium mentes!  A kadmium (Cadmium) felhalmozódása a szervezetben gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas anyagcsere folyamatot, tüdőgyulladásra, tűdőtágulatra és a hörgők gyulladására, ízületi gyulladások kialakulására hajlamosít, illetve elősegíti ezeknek a betegségeknek a kialakulását. Csontrendszer, idegrendszer és nyálkahártya károsító hatása van. Felhalmozódása folyamán általános tünetei pl. a fáradtság, ingerlékenység, szomjúságérzet fokozódása. Megfelelő cink, szelén és kalcium ellátottság csökkentik a kadmium hatásait, illetve segít a megelőzésben is.

Anyaga:
Öntött aluminium márvány bevonattal
DUPLA INDUKCIÓS TALP!
Színe: fekete/narancs

 

√ 3 RÉTEGŰ MÁRVÁNY BEVONAT
√ TURBÓ INDUKCIÓS TALP
√ MOSOGATÓ GÉPBEN MOSHATÓ-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ!
√ 35% ENERGIÁT TAKARÍT MEG
√ GUMI TÖMÍTŐ GYŰRŰVEL
√ MÁGNESES ZÁR
 √ KÖRNYEZET BARÁT


PFOA, LEAD, CADMIUM MENTES