Termékek Menü

BerlingerHaus 3 in 1 multi pan serpenyő, Granit Diamond Line

BerlingerHaus 3 in 1 multi pan serpenyő, Granit Diamond Line Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
8.990 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1365, több funkciós grill serpenyő, 3 réteg márvány bevonat

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1365, több funkciós grill serpenyő, 3 réteg márvány bevonat. Belseje 3 részre osztott, nyele levehető, így sütőben is használható!

Öntött alumíniumból készült edény, tapadásmentes, antibakteriális belső felülettel.. A Granit Diamond Line termékcsalád tagja. 

Ennek a különleges grill serpenyőnek sajátossága a 3 részre osztott belső, így szeparálva is készíthetőek az alapanyagok, ugyanabban az edényben!

Jó konyha csak jó eszközökkel létezhet!  A cégünk által kínált, kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült edények mutatósak és rendkívül előnyösek is. Az edény bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Az edény fogása, súlyelosztása kiváló. A márvány bevonatú edények könnyen tisztíthatóak, így kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is spórolhatunk! De természetesen mosogató géppel is gondoskodhatunk az edény tisztaságáról.

Kadmium mentes!  A kadmium (Cadmium) felhalmozódása a szervezetben gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas anyagcsere folyamatot, tüdőgyulladásra, tűdőtágulatra és a hörgők gyulladására, ízületi gyulladások kialakulására hajlamosít, illetve elősegíti ezeknek a betegségeknek a kialakulását. Csontrendszer, idegrendszer és nyálkahártya károsító hatása van. Felhalmozódása folyamán általános tünetei pl. a fáradtság, ingerlékenység, szomjúságérzet fokozódása. Megfelelő cink, szelén és kalcium ellátottság csökkentik a kadmium hatásait, illetve segít a megelőzésben is.

Anyaga:
Öntött aluminium márvány bevonattal
Színe: fekete/narancs

√ 3 RÉTEGŰ MÁRVÁNY BEVONAT
√ LEVEHETŐ PUHATAPINTÁSÚ NYÉL
√ TURBÓ INDUKCIÓS TALP
√SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ: -20+220°C
√ MOSOGATÓ GÉPBEN MOSHATÓ-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ!
√ 35% ENERGIÁT TAKARÍT MEG
√ KÖRNYEZET BARÁT


PFOA, LEAD, CADMIUM MENTES