Termékek Menü

Berlinger Haus Edény garnítúra, AC/MRB, 10 darabos, Granit Diamond Line

Berlinger Haus Edény garnítúra, AC/MRB, 10 darabos, Granit Diamond Line Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
36.900 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1111, 10 részes márvány bevonatos edénykészlet

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1111, 10 részes márvány bevonatos edénykészlet. Levehető szilikon fogantyú, indukciós talp. A készletben található lábasok, fazekak sütőben is használhatóak gyártói előírás és hőfok szerint!

Kevés zsiradék használata szükséges, könnyen tisztítható.

Jó konyha csak jó eszközökkel létezhet! Sőt, sokszor hallhatjuk szakemberektől (pl. a hentes, szakács...), hogy rossz késsel, edénnyel gyakrabban történik konyhai baleset. A cégünk által kínált, kiváló minőségű, öntött alumíniumból készült edények mutatósak, hanem rendkívül előnyösek is. Az edények bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Az edények fogása, súlyelosztása kiváló, a levehető szilikon fogantyú kényelmet, biztonságot nyújt. Nem kell konyharuhával bajlódva fogni a forró edényt, balesetveszélynek kitéve önmagunkat, a szilikon fogantyú használatával megelőzhető az ilyen balesetveszélyes helyzet. A márvány bevonatú edények könnyen tisztíthatóak, így kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is spórolhatunk! De természetesen mosogató géppel is gondoskodhatunk az edények tisztaságáról.

Kadmium mentes!  A kadmium (Cadmium) felhalmozódása a szervezetben gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas anyagcsere folyamatot, tüdőgyulladásra, tűdőtágulatra és a hörgők gyulladására, ízületi gyulladások kialakulására hajlamosít, illetve elősegíti ezeknek a betegségeknek a kialakulását. Csontrendszer, idegrendszer és nyálkahártya károsító hatása van. Felhalmozódása folyamán általános tünetei pl. a fáradtság, ingerlékenység, szomjúságérzet fokozódása. Megfelelő cink, szelén és kalcium ellátottság csökkentik a kadmium hatásait, illetve segít a megelőzésben is.

Anyaga: öntött alumínium
A szett tartalma:
Nyeles edény fedővel 16X7.8Cm 1.2 L
Lábas fedővel 20X8.9Cm 2.2 L
Lábas fedővel 24X11.2Cm 4.2 L
Lábas fedővel 28X12.1 Cm 5.8 L
Serpenyő 20X3.9 Cm
Mély serpenyő 24X6.5 Cm
Színe: fekete/narancs

 

√ 3 RÉTEGŰ MÁRVÁNY BEVONAT
√ LEVEHETŐ SZILIKON FOGANTYÚK
√ TURBÓ INDUKCIÓS TALP                               √ HŐÁLLÓ ÜVEG FEDŐ
√SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ: -20+220°C
√ MOSOGATÓ GÉPBEN MOSHATÓ-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ!
√ KÖRNYEZET BARÁT


PFOA, LEAD, CADMIUM MENTES