Termékek Menü

Berlinger Haus 12 csészés muffin sütő szilikon fogóval, Granit Diamond Line

Berlinger Haus 12 csészés muffin sütő szilikon fogóval, Granit Diamond Line Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
2.850 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1138

12 csészés muffin sütő forma, 3 réteg márvány bevonat

Berlinger Haus Granit Diamond Line BH-1138, 12 csészés muffin sütő forma, 3 réteg márvány bevonat. A szilikon fogantyúk levehetők, a bevonat tapadásmentes, antibakteriális. A Granit Diamond Line termékcsalád tagja.

Jó konyha, csak jó eszközökkel létezhet! A cégünk által kínált, kiváló minőségű, edények, sütőformák, egyéb konyhai eszközök mutatósak és rendkívül előnyösek is. A Granit Diamond Line termékcsalád eszközeinek, edényeinek bevonata tapadásmentes márvány, ennél fogva antibakteriális, nem korrodálódik. Az edények, eszközök fogása, súlyelosztása kiváló, a levehető szilikon fogantyú kényelmet, biztonságot nyújt. Nem kell konyharuhával bajlódva fogni a forró edényt, balesetveszélynek kitéve önmagunkat. A szilikon fogantyú használatával megelőzhető az ilyen balesetveszélyes helyzet. A márvány bevonatú edények könnyen tisztíthatóak, így kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is spórolhatunk! De természetesen mosogató géppel is gondoskodhatunk az edény, eszköz tisztaságáról.

  • Kadmium mentes!  A kadmium (Cadmium) felhalmozódása a szervezetben gyengíti az immunrendszert, akadályozza a vas anyagcsere folyamatot, tüdőgyulladásra, tűdőtágulatra és a hörgők gyulladására, ízületi gyulladások kialakulására hajlamosíthat, illetve elősegítheti ezeknek a betegségeknek a kialakulását. Csontrendszer, idegrendszer és nyálkahártya károsító hatása van. Felhalmozódása folyamán általános tünetei pl. a fáradtság, ingerlékenység, szomjúságérzet fokozódása. Megfelelő cink, szelén és kalcium ellátottság csökkentik a kadmium hatásait, illetve segíthet a megelőzésben is.

 

12 csészés muffin sütő szilikon fogóval

Anyaga: szénacél
Mérete: 41,2x26,5x3cm
Színe: fekete/narancs

 

√ 3 RÉTEGŰ MÁRVÁNY BEVONAT
√ LEVEHETŐ SZILIKON FOGANTYÚK
√ SÜTŐBEN IS HASZNÁLHATÓ
√ MOSOGATÓ GÉPBEN MOSHATÓ-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ!
√ KÖRNYEZET BARÁT


PFOA, LEAD, CADMIUM MENTES