Termékek Menü
0

Berlinger Haus 4 részes késkészlet, Burgundy Line

Berlinger Haus 4 részes késkészlet, Burgundy Line Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
6.850 Ft
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

Berlinger Haus Burgundy Metallic Line BH-2023, 4 részes Santoku késkészlet

Berlinger Haus Burgundy Metallic Line BH-2023, 4 részes Santoku késkészletl. Rozsdamentes acélból készült penge, jól kiegyensúlyozott fogást biztosító nyél. Tökéletes a mindennapi használathoz, mosogatógépben is mosható.

Santoku.... A “japán kés”. Alakja fordítottja a szakácskésnek, a penge foka íves, az éle pedig csak enyhén, vagy egyáltalán nem ívelt. Lehetnek rajta bemélyedések az éle mentén, de nem feltétlen, ez azt segíti, hogy ne ragadjon rá a szeletelt nyers étel.

Jó konyha csak jó késekkel létezhet! Sőt, sokszor hallhatjuk szakemberektől (pl. a hentes, szakács...), hogy rossz késsel gyakrabban történik konyhai baleset. Fogása, súlyelosztása kiváló, a kellemes tapintású nyél kényelmet, biztonságot nyújt. Könnyen tisztíthatóak, így kézi mosogatás esetén kevesebb mosószer és víz felhasználása szükséges. Tehát még a tisztításán is spórolhatunk! De természetesen mosogató géppel is gondoskodhatunk a késkészlet tisztaságáról. Ezzel a késkészlettel gyorsabban végezhető el a nyersanyagok/hozzávalók előkészítése, így tehát az egészséges menü is hamarabb tálalható!

Anyaga: rozsdamentes acél
Méretek:
Santoku kés 17,5 cm
Santoku kés 12,5 cm
Santoku kés 9 cm
Santoku kés 7,5 cm
Színe: piros metál

√ A SANTOKU KÉS KIALAKÍTÁSA KÉNYELMES, JÓL KIEGYENSÚLYOZOTT FOGÁST BIZTOSÍT, AMI LEHETŐVÉ TESZI A PENGE EGÉSZÉNEK HASZNÁLATÁT
√ A PENGÉN TALÁLHATÓ GÖDRÖCSKÉK NEM CSAK STÍLUSELEMEK, HANEM SEGÍTSÉGÜKKEL A  VÉKONYRA SZELETELT VAGY RAGADÓS ÉTELEK IS KÖNNYEN ELVÁLNAK A PENGÉTŐL
√ EZ A TULAJDONSÁG TESZI A KÉST IDEÁLISSÁ SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁSHOZ